RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

Romein Rijden, Leidsche rijn, Utrecht, Rijles, gratis proefles, Rijopleiding in stappen

Wel in het bezit van een rijbewijs B maar heeft u al langere tijd geen auto gereden? Rijdt u alleen bekende wegen van A naar B en vermijdt u bijvoorbeeld de snelweg omdat u niet durft in te voegen? Heeft u moeite of bent u simpelweg angstig om aan het zeer drukke, snelle en hectische verkeer van tegenwoordig deel te nemen? U bent zeker niet de enige! Op 1 januari 2018 telde Nederland 8.4 miljoen personenauto's. Dit cijfer zegt al dat het huidige verkeer veel te overbevolkt is. Dit verklaart alle verkeerschaos die er op dit moment op de wegen heerst. Het einde van de toename van de verkeersdrukte is volgens de geleerden nog lang niet in zicht. 

 

Er zijn heel veel mensen die het lastig vinden en zeer veel moeite hebben om aan het verkeer deel te nemen. Vaak weten deze mensen zelf precies wat de knelpunten zijn waar zij tegen aan lopen. Dit is overigens volledig te begrijpen als u bijvoorbeeld de leeftijd van 50 jaar heeft bereikt en al 30 jaar het rijbewijs bezit. In die 30 jaar is er gewoonweg heel veel veranderd op en langs de Nederlandse wegen. 

 

Romein Rijden wil juist de mensen die moeite ervaren heel graag een handje helpen om weer vol overtuiging en zelfvertrouwen deel te nemen aan het verkeer. Hiervoor is de rijvaardigheidstraining bij uitstek geschikt. Deze training bestaat uit een intake van ongeveer 45 minuten waarin gesproken wordt over uw ervaringen in het verkeer en waar u vast loopt. Romein Rijden weet dat elk persoon anders is en zal de trainingen indelen volgens een gezamenlijk op maat gemaakt plan van aanpak. Hierna volgen 5 trainingen van 1,5 uur waarin we de besproken problemen aanpakken door heel gericht vanaf de basis opnieuw inzicht te geven.  Net als bij de Rijopleiding in Stappen proberen we alles stap voor stap opnieuw op te bouwen. 

 

De juiste uitvoering van de rijtaak wordt d.m.v. demonstratie voorgedaan door de rijinstructeur. Er wordt ook gebruik gemaakt van visuele ondersteuning en de theorie wordt deels opnieuw aangeleerd. Door het geven van succeservaringen en extra kennis zal elke bestuurder meer zelfvertrouwen krijgen en uiteindelijk de taken weer zelfstandig en probleemloos uitvoeren. Hier wordt op een hele rustige en veilige manier naartoe gewerkt met als uitgangspunt dat iedere bestuurder weer vol nieuwe vaardigheden en met nieuwe kennis achter het stuur zit. Het is mogelijk deze training met uw eigen auto te doen. Veel mensen gingen u al voor en zijn hierdoor een betere bestuurder geworden. Belangrijker nog, ze rijden weer met veel plezier op de Nederlandse wegen dus twijfel niet en neem contact met ons op! 

 

Kijk bij onze tarieven. Voor mensen boven de 60 jaar hebben wij een leuke korting! Bent u nu pas 58 of 59 jaar jong dan doet Romein Rijden niet moeilijk en geldt deze korting ook voor u. Wij willen u namelijk graag helpen een betere bestuurder te zijn zodat u weer met een fijn gevoel aan het verkeer deel gaat nemen.